Премини към основното съдържание

Абитуриентите от Крупник „Випуск 2024“ отпразнуваха абитуриентския си бал

24 май, абитуриенти, село Крупник, випуск 2024

Красивите дванадесетокласници от село Крупник вчера отпразнуваха своя абитуриенски бал. Пременени в красиви костюми, момчетата от „Випуск 2024“, заедно с единствената дама в класа, съпроводени от класната ръководителка, ръководството на училището и педагози, се събраха на площада в селото по повод своето завършване и зарадваха своите близки, както и жителите на селото с дефиле по центъра.

Младостта е красива, младостта е енергия, тя е стремление към подвизи. Тя е лирика и романтика. Тя е големите планове за бъдещето. Тя е началото на всички перспективи. Младите абитуриенти от Крупник поемат по своя житейски път.

Празнична бе вечерта в местния ресторант „Крупа“. Завършващите бяха изпълнени с емоции и много настроение, което продължи до малките часове на нощта. Любимият и дългоочакван ден за учениците – балът, ще остави в сърцата им един красив и незабравим спомен.

Празникът с тях споделиха кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, председателят на ОбС – Симитли Вилимир Александров, кметът на село Крупник – Александър Равначки, директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Крупник – Венцислав Кълбов и учители.