Премини към основното съдържание

ФК "Септември" (Симитли) изигра първата си контрола

Септември Симитли , ФК Септември Симитли

Днес се проведе първата контрола на ФК "Септември" (Симитли) срещу ФК „Беласица“ (Петрич). Мачът се игра на терена в село Микрево при нормални условия.  

 


Отборът на Симитли игра по време на футболната среща с два различни състава. През първото полувреме стартира с  Марковски на вратата, Топузов, Сандев, Иванов, Михайлов, Попев, Спасов, Благов, Траянов, Малиновски и Златинов.

 

Второто полувреме стартира с Топузов и Малиновски от първия състав. Новото попълнение на отбора, вратаря Топалов също влезна в играта, заедно с Вретенарски, Митев, Чавдаров, Орозов, Весков, Камишев, Хаджиниколов и Лулейски.

 


Мача започна добре за отбора на „Септември“ (Симитли), като получи право да изпълни единадесет метров наказателен удар, който бе пропуснат от Златинов. В 65-та минута на мястото на Топузов, влезна в игра най-младото попълнение на ФК „Септември“ (Симитли), шестнадесет годишния Никола Вълчев, който започна тренировка с отбора на мъжете.

 


Резултатът претърпя много промени. Беласица успаха да отбележат гол. След възлов удар на Иванов, септемврийци изравниха с 1:1. Малко по-късно бе отсъдена дузпа за отбора на „Беласица“ (Петрич) и поведоха с 2:1. Добра беше намесата на Хаджиниколов, който след направена контраатака с глава изравни резултатът с 2:2. Малко преди края на игровото време в 88-та минута заради колективна грешка на футболистите на Септември, Беласица взе надпревара и отбелязаха още един гол.  Резултат от днешната игра завърши с 3:2 за отбора на ФК "Беласица" (Петрич).

 

Футболната среща премина много добре, ръководена от съдийската бригада начело с Иво Стоянов.

 

За следващите контролни срещи на отбора, Симитли.Инфо ще Ви информира къде и кога ще се играят мачовете в този подготвителен период.