Премини към основното съдържание

ФК "Долно Осеново" надви над "Малеш" (Микрево)

ФК Долно Осеново, Малеш Микрево

Днес на спортен комплекс "Арена" в Симитли, отбора на ФК "Долно Осеново" успя да победи един от лидерите на първенството "Малеш" (Микрево) с 3:2.

 

Мачът премина през много перипети.

 

Отбора на гостите успя да поведе още в 20-та минута с 2:0, като в 40-та минута дори домакините останаха с човек по-малко, тъй като вратарят на нашия отбор беше изгонен със заслужен червен картон, след като спъна излязъл сам срещу него противников нападател.

 

В края на полувремето нашия отбор успя да върне едно попадение и резултата стана 2:1.

 

През второто полувреме под вещото ръководство на един от най-добрите треньори от Пиринската бундеслига -  Лъчезар Чобанов, със зряла тактическа постановка на играта, умело извършени смени,нашият отбор успя да обърне мача и в крайна сметка да победи с 3:2.

 

Важно да отбележим,че нашия отбор дори пропусна дузпа, изпълнена от Кристиян Крушов. Ако дузпата беше реализирана, най-вероятно отбора на община Симитли - Долно Осеново щеше да победи с много по-голяма разлика.

 

Трябва да отбележим,че успеха на нашия отбор се дължи най-вече на успешно приложените тактически прийоми от старши треньора Лъчезар Чобанов.

 

Това бе поредната победа на отбора, благодарение на вещото ръководство Лъчезар Чобанов.