Премини към основното съдържание

Фирма „Марели Системс” ЕООД – град Симитли разкрива нови 40 работни места

Стефан Апостолов

Нови 40 работни места ще бъдат разкрити в Симитли, след като по-рано днес се състоя церемония „Първа копка” на нова производствена фабрика на фирма „Марели Системс” ЕООД – град Симитли.

Добрата новина съобщи в профила си във „Фейсбук”кандидатът за народен представител Стефан Апостолов.

Радостен съм, че не на шега и въпреки че се намираме в условията на пандемия, бизнес климатът в Симитли позволява да се правят инвестиции и да се откриват нови хоризонти за разширяване на производствата”, написа още той.

В новата фабрика, с площ 3 000 кв., ще се произвеждат термопомпи въздух – вода и конвектори. До юли 2021 година трябва да приключи инсталацията на машините, а през септември да започне и самото производство. „Благодарение на тази инвестиция в Симитли ще бъдат разкрити още 40 работни места!”, обяви Стефан Апостолов.

Броени дни преди края на предизборната кампания и преди парламентарни избори 2021 година, които ще се проведат на 4 април, Ви припомняме, че може да подкрепите Стефан Апостолов, като гласувате за него, отбелязвайки 28 в квадратчето на интегралната бюлетина, след което отбележете номер 122 в кръгчето! Нека покажем, че в Симитли сме много и сме силни! Нека покажем, че вярваме на Стефан Апостолов, защото той не веднъж ни доказа, че държи на думата си и спазва своите обещания! 

*

Предизборна публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Багер