Премини към основното съдържание

Два сребърни и два бронзови медала за Марина Лазарова от Турнир по плуване “Щастливи делфини”

Възпитаничката на Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий" - град Симитли и състезателка на Плувен клуб "Пирин“ – Марина Лазарова, родом от село Крупник, записа страхотно представяне във Второто издание на Турнира по плуване "Щастливи делфини", който се проведе на 19 и 20 ноември в град София. 

 

Макар и „излязла“ от форма поради здравословни причини, Марина успя да се пребори за медали, което прави всички ни много горди и щастливи. 

 

Тя спечели два бронзови медала – на 100 метра Кроул и 50 метра Бътерфлай и два сребърни медала – в щафета 4х50 метра свободен стил заедно със съотборниците си Лаура Димитрова, Антонио Треновски и Томас Станимиров и в 4х50 метра смесена щафета заедно с Томас Станимиров, Лаура Димитрова и Денис Кулев. 

 

Марина тренира плуване от 2019 година. Първият ѝ треньор е Борислава Борисова. В момента младата надежда на Симитли тренира при Спас Борисов.

 

Ръководството на Община Симитли и Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий" - Симитли пожелават много здраве и спортни успехи на младата състезателка!