Премини към основното съдържание

Честит 24 май!

Поздравявам Ви по случай най-истинския, най-светлия и български празник - 24 май - Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

 

Този празник е символ на достойнство, традиция и духовност! Ден, който ни изпълва със силно чувство на национална гордост, оптимизъм и самочувствие. Именно в дни като днешния, си припомняме колко сме силни със своята древна и богата култура, която събира възхищението на всички европейски народи.

 

Уважаеми учители,

 

Приемете моите искрени благодарности към Вашето дело, защото Вие сте продължители на светлата мисия на Първоучителите. Работете все така с воля, упоритост и професионализъм в името на българското образование!

 

Нека всички Ваши усилия и професионални начинания се увенчаят с високи успехи и пораждат неугасваща любов към училището и вяра в образованието като най-висша ценност!

 

На Вас, скъпи ученици пожелавам да носите в сърцата си любовта към знанието! Да имате самочувствие на подготвени, можещи и знаещи. Растете като горди българи, в чиито вени тече кръвта на великите ни предци!

 

Скъпи абитуриенти, вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена със знания, сили и енергия за реализиране на всяка мечта.

 

На всички българи желая здраве! Бъдете благословени!

 

Честит празник!

 

Апостол Апостолов, 

Кмет на община Симитли