Премини към основното съдържание

Апостол Апостолов: На добър час през Новата учебна година!

Уважаеми учители, ученици, родители,

За мен е чест да ви поздравя за новото начало, вълнуващо и трепетно очаквано от всички нас – началото на новата учебна 2023/2024 година!

Уважаеми учители,

Поздравявам ви за професионализма, енергията, старанието и търпението, с което учите децата ни.  Високо оценяваме вашите професионални усилия в обучението на децата ни, както и човешкото отношение и обичта, с които ги дарявате. На вас поверяваме най-милото си и вие имате привилегията и отговорността да изградите отношение у децата към познанието и ученето като красиво приключение за по-добър и смислен живот.

Мили ученици,

 Вярвайте, че можете, бъдете старателни и любознателни! Утвърждавайте наученото, надграждайте постигнатото. Пазете традициите на нашите училища и бъдете новите първи!

Уважаеми родители,

Образованието на нашите деца е обща грижа и отговорност. И децата ни, и техните учители имат нужда от нашата опора.  Бъдете живи и здрави, вдъхновени и търпеливи!

Скъпи деца, учители и родители - на добър час и в Детските градини!

И за най-малките е голямо начало новата учебна година.

И за хората, които посрещат децата ни на прага на детската градина, новата учебна година е вълнуващо приключение с нови игри, емоции и любопитни въпроси.

Пожелавам да бъдат здрави децата и пълни занималните.

Пожелавам здраве и търпение на госпожите и помощниците в ежедневната грижа за дечицата. Чистата и неподправена детска любов е най-ценният дар за труда  ви, с който изпълнявате благородната си мисия!

На добър час през Новата учебна година!

 

15.09.2023

Апостол Апостолов,

кмет на община Симитли