Премини към основното съдържание

Апостол Апостолов и екипът му проведоха последните планувани срещи

избори, Апостол Апостолов

Един ден ни дели до МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023, в които ще имаме възможността да дадем своя глас, за да определим бъдещето на община Симитли в следващите четири години.


Апостол Апостолов и екипът му проведоха последните планувани срещи в град Симитли и селата Брежани и Полето, където живущите го очакваха с нетърпение, за да го поздравят, като бяха облекли фланелки с номер 26, изразявайки категорично кой е техният фаворит за кмет на община Симитли.


„Ние сме тук, за да Ви уважим, за да си поговорим и да споделите всичко онова, което мислите. Всички знаете, че мен може да ме видите по всяко едно време, не само в общината, но и извън нея, защото сме заедно и в делник, и в празник. Знаете, през тези години заедно успяхме да направим много неща. И ще продължим да правим. Очакват ни много проекти, които общината е спечелила и предстои да бъдат реализирани.” - сподели Апостол Апостолов.


„От всички нас зависи бъдещето на Община Симитли! Тук сме, не за да правим празни обещания, а за да си направим равносметка за това, което е направено и това, което трябва да се довършва. Разчитаме на вас да ни подсказвате какво още трябва да се прави, защото вие сте част от управлението. Продължаваме да работим за по-доброто на нашата община.“ – отбеляза Апостолов и подчерта значението в изборния ден. Избирателите да са активни. Важно е да изберат съветниците от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с номер 26 в бюлетината или от ПП “ГЕРБ” с номер 7.


Жителите на общината споделиха с Апостол Апостолов и неговия екип всичко онова, на което искаха да получат отговор. Въпросите не бяха много, битови, на които кандидатите казаха, че вече имат решение, само очакват резултата в неделя, за да могат да започнат работа от понеделник.
 
Предизборна публикация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.