Премини към основното съдържание

Юноши от СУ "Св. Св. Кирил и Методий "- град Симитли се класираха за национално първенство по футбол

Зонални ученически игри по футбол, футбол

Малки шампиони! Днес в Долна баня се проведоха зоналните ученически игри по футбол за юноши от 5-7 клас, където нашите деца от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли показаха отново отлични спортни качествата.

 

По време на състезанието отбора от община Симитли постигна две победи на терена в Долна баня. В първия мач момчетата на Кристиян Крушов победиха отбора на Кюстендил след изпълнение на дузпи.

 

На финала отбора от Симитли се изправиха и надвиха срещу отбора от Радомир. На полувремето момчетата губеха с един на нула, но през второто полувреме показаха характер и съумяха да вземат инициативата и заслужено победиха.

 

Спортното мероприятие имаха възможност лично да наблюдават представянето на децата от Симитли г-жа Таня Янкова - директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли и изпълнителният директор на Септември Симитли - Пламен Скендерски.

 

Финала на зоналните ученически игри по футбол за юноши ще се проведат след един месец в Разград. Желаем успех на малките шампиони от Симитли!