Премини към основното съдържание

Втора поредна загуба за Ветрен Полена

Ветрен Полена с втора поредна загуба в първенството на Б ОФГ Благоевград – Зона Струма 1.

 

Вчера момчетата на Полена гостуваха на ФК Градешница и отстъпиха победата. Мачът започна с по-активно участие на домакините, но добрата намеса на централните защитници и на вратаря Лъчезар Вангелов от Ветрен запазиха резултата 0:0 до 25 минута. След опасна контра атака, ветренци откриха резултата чрез Кирил Ковачев. Последва натиск на домакините и 10 минути преди края на първото полувреме от пряк свободен удар, момчетата от Градешница изравниха резултата.

 

Още по-активни се оказаха домакините в началото на второто полувреме, но бранителят на Полена отново предотврати гол. Късата скамейка на Ветрен изигра лоша игра на момчетата тъй като опитният футболист и централен защитник Костадин се контузи, заради което се наложи да излезе от терена.

 

Последва силен натиск на домакините и след грешка на Ветрен в средата на терена, момчетата на Градешница направиха контраатака, която беше пронизваща и резултатът стана 1:2. Домакините успяха да направят още няколко добри атаки, но отличните изяви на вратаря Вангелов спасиха Полена от разгромен резултат.

 

Към края на срещата ветренци се опитаха да щурмуват с последни сили, но нямаха късмета да доведат до развитие и така до края на срещата резултатът остана непроменен.  

 

След края, двата отбора се поздравиха и си пожелаха късмет занапред.