Премини към основното съдържание

В красиви носии и емоционално тържество, абитуриентите от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Симитли се сбогуваха със своите класни ръководители и преподаватели

Абитуриенти, Симитли

Абитуриенти в празнични носии озариха препълнената зала с емоции и вълнение. Това беше дългоочакван момент за сбогуване с класните ръководители и преподаватели. Емоционалното тържество се превърна във вълшебно пътешествие из спомените и приятелствата, създадени през годините.

 

Всеки миг беше ценен, всяка сбогувка бе проникновена от благодарност и признателност. Абитуриентите в сърцата си запазиха специални спомени от това емоционално тържество. Те се превърнаха във възрастни, готови да поемат новите предизвикателства пред тях.

 

Този ден беше повече от просто формално събитие - то бе сблъсък на емоции и връзки, които няма да избледнеят. Абитуриентите тръгнаха по своя път с изпълнено сърце и гордост, като знаяха, че зад тях остават спомени, приятелства и безкрайни възможности.

 

На изпроводяк един необичаен звук проникна през коридорите на Народното читалище, като привлече вниманието на всички. Осмокласниците, със сърцата си пълни с вълнение и решителност, очакваха съучениците си с 20 тъпана в ръце. Това бе изненада, която ще остане в историята на училището като незабравим момент.

 

20-те тъпана бяха символ на силата на обединението. Всеки удар бе призив за съгласувано действие и взаимоподкрепа. Абитуриенти и осмокласници продължаваха да превръщат енергията си във вдъхновение, което се разпространяваше по целия площад.