Премини към основното съдържание

„Септември“ (Симитли) завърши с равенството срещу отбора на Кюстендил (Кюстендил)

Септември Симитли, стадион, Арена крупник

Септември (Симитли) тотално надигра един от претендентите за влизане в "Б" група, отбора на Кюстендил (Кюстендил) в мач от 16-ти кръг, който се игра днес, на стадион „Арена“ - Крупник. Но въпреки добрата игра на момчетата не успяха да постигнат победа и мача завърши 1:1.

 

Гостите подведоха след самостоятелен пробив на номер 5 – Божидар Янков, след което последва тотален натиск от страна на домакините и в 85-та минута Крум Николов, отбеляза попадение за Септември (Симитли). Отбора на Септември удари греда, малшанса отново беше на наша страна.

 

Мача ще се запомни с неотсъдена  сто процентова дузпа за Септември (Симитли) в 35-та минута и с много грубата игра от страна на отбора на гостите, като се наложи по време на второто полувреме след тежка контузия  Росен  Петров, с номер 6 от футболистите на домакините да бъде транспортиран до Спешен център – Благоевград.

 

Ето какво каза и старши треньора на Септември (Симитли) - Стефан Гошев: „С оглед на къдровите проблеми, които имахме през седмицата – наказания и контузии, днес момчетата взеха участие и се представиха на едно много добро ниво, спрямо противника, който да не забравяме е на второ място във временното класиране. Както всички знаем, по това време на годината терена не е в най-доброто си състояние, поздравления за момчетата справиха се отлично“.

 

Двата отбора започнаха със съставите:

Септември (Симитли): Марковски, Сандев, Михайлов, Иванов, Топузов, Великов, Еринин, Николов, Дафков, Хаджиниколов, Петров

Кюстендил (Кюстендил): Михайлов, Гроздин, Зюмбулев, Янков, Бачовски, Стоичков, Марчев, Анастасов, Гогов, Благоев, Манолов

 

Главен съдия - Георги Димитров

Асистент съдия 1 – Дениз Соколов

Асистент съдия 2 – Владимир Велев

Четвърти съдия – Кристиан Бучев

БФС Делегат/ наблюдател – Стоян Владимиров