Премини към основното съдържание

С награждаване на всички изявени деца и музикално - литературна програма ОбУ "Паисий Хилендарски " - село Долно Осеново отбелязаха 24 май

24 май, Долно Осеново

Днес е 24 май, най - светлият празник за всяко училище. И тази година ОбУ "Паисий Хилендарски" - село Долно Осеново посрещна празника с ведро настроение, красива сцена и пищно тържество, което започна с драматизация на "Радини вълнения", която учениците от шести клас представиха, за да ни напомнят, че този празник е отбелязван и в най - тежките години от нашата история.

 

Тържеството продължи с изпълнение на хор от ученици на "Върви, народе възродени!" като преход към музикално - литературната програма.

 

Госпожа Качулска, директор на училището, за поредна година награди всички изявени ученици, постигнали високи образователни резултати в настоящата учебна година.

 

Награди получиха също и господи Стоянов и господин Ушатов, заедно с отбора в състезанието "Млад огнеборец" за завоюваното второ място на областния кръг.

 

Тържеството завърши със слово и стих от десетокласниците и емблематичната песен "Учителко любима" в изпълнение на Илияна Тупавичарска от седми клас.

 

Жест на внимание - цвете за всеки учител беше поднесено от учениците от седми клас.