Премини към основното съдържание

Поредно спазено обещание! Започна дългоочакваното монтиране на мантинелите по пътя Полето – Брежани

След година упорита борба от страна на народния представител Стефан Апостолов и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов най – сетне започна монтирането на обезопасителните съоръжения (мантинели) по пътя Полето – Брежани.

 

Припомняме, че нашият депутат, на няколко пъти задаваше въпроси към различни министри на регионалното развитие и благоустройството във връзка с липсващите мантинели по пътя, който е с висока концентрация на пътно – транспортни произшествия. Въпросните съоръжения бяха премахнати при ремонта на пътя, а след това се наложи да чакаме месеци наред, за да се намерят средства, с които да се осигури поставянето на мантинелите.

 

Днес, поставянето на мантинелите е вече факт, благодарение на усилията, които положиха кмет и народен представител в името на жителите на Община Симитли и всички, които пътуват по въпросния път.

 

Самият Стефан Апостолов, преди броени дни, обяви в профила си във „Фейсбук“, че в началото на месеца за пореден път е поставил въпроса на вниманието на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, който от своя страна го е уверил, че са осигурени средства и до края на седмицата монтирането на мантинелите ще започне, което действително се случи.

 

Това е поредното спазено обещание от страна на нашия депутат и нашия кмет, които отново доказаха, че когато сме заедно и най – вече обединени от една обща кауза, нещата се случват!