Премини към основното съдържание

Победа! Народът реши: Апостол Апостолов е нашият кмет!

Близо 6 000 жители на община Симитли подкрепиха Апостол Апостолов, който 20 години работи за просперитета на любимата община.


71.49% на 26.72% е респектиращата разлика между Апостолов и неговия опонент Дамян Качулски. Както се очакваше, победата е категорична. 5903-ма са гласували за Апостолов, 2206 за Качулски, с което Симитли показа, че обича своя градоначалник и му има високо доверие. 


Поли! Поли!Поли! - скандираше пълният площад в екстаз в изборната вечер за заслужената победа на своя кмет, който поема към шести мандат.


„За пореден път доверието на хората ме развълнува. – каза Поли. – Благодаря на всички вас, граждани на община Симитли – здраво стъпили на това наше, родно парче земя, здравомислещи и обединени. Благодаря на всички, които не се поддадоха на внушенията, които, въпреки безогледното нарушаване на изборния закон и ежеминутните публикации и възгласи - с цел манипулация от опонента ми в социалните мрежи, гласувахте и ме подкрепихте.

Благодаря ви за доверието, за куража, за силата да се противопоставим и защитим развитието на общината - нейните резултати и всичко, което я превърна в община-пример за много български общини.


Благодаря и на онези, които не ме подкрепиха, но ще работя още по-здраво, за да ги направя съпричастни към общите ни успехи. Изборите приключиха, започваме работа.

Да живее Симитли!

Да живее България!"