Премини към основното съдържание

Коледна магия в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - град Симитли

Коледа, коледна магия, СУ Симитли

Остават броени дни до най-големият християнски празник - Рождество Христово. Подготовката за който е изпълнена с много настроение, красиви светлини и коледни мотиви. Такава е и атмосферата в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - град Симитли, където са в готовност да посрещнат християнския празник.

 

В отделни кътове на училището са пресъздадени различни коледни сцени. Още от входната врата, г-жа Шалдева- класен ръководител на 1-и „В“  клас и учител по религия, както и г-жа Сотирова - класен ръководител на 2-и „А“ клас и учител по религия са успели да пресъздадат библейската сцена на Рождество Христово.

 

По традиция и тази година коледната елха беше украсена от екипа на втори клас:г-жа Сотирова, г-жа Ашминова и г-жа Лунджова, а класните ръководители на четвъртите класове г-жа Атанасовска, г-жа Моралиева и г-жа Вишанова украсиха фоайето на третия етаж, запалиха тържествено коледния огън и пожелаха на всички да вярват в чудесата на Коледа.

 

Красиво коледно пано с Дядо Коледа осигури г-жа Дафкова, а г-жа Чобанова съдейства с хубави коледни рисунки. Класните стаи блеснаха в очакване на белобрадия дядо, който със сигурност ще изненада децата в коледната нощ. Коледната украса в училище придава настроение и вяра в доброто, което ни очаква.

Нека бъдем добри, да вярваме в магията на Коледа!