Премини към основното съдържание

Обръщение на кандидата за народен представител Стефан Апостолов

Обръщение на кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ - СДС Стефан Апостолов: 

 

"Приятели, предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори приключва днес. В неделя всеки един от вас ще може да направи своя избор и да гласува доверие на онази партия, коалиция и кандидат, които смята, че ще бъдат неговия глас в 46-то Народно събрание.

Както знаете, аз съм кандидат за народен представител от гражданската квота на Коалиция ГЕРБ – СДС. Последен съм в листата, защото за мен влизането в парламента и оставането в политиката не е само цел. Времето, в което имах възможността да бъдат депутат в 44-то и 45-то Народно събрание ми показа, че има как да се случват хубави неща за Община Симитли и за Благоевградска област, но трябва воля и най-вече трябва гражданска подкрепа.

Никога не съм обещавал неща, които няма да мога да изпълня и не съм поемал ангажименти, които няма да мога да реализирам. Смятам, че през последните над 4 години показах що за човек и политик съм и доказах, че държа на думата си и изпълнявам всяко свое обещание.

Затова днес се обръщам към вас с апел в неделя да излезете и да гласувате! Нека отново покажем, че сме задружни, че сме много и че сме силни и че заедно можем да въведем ред в хаоса, който се опитват да създадат нашите политически опоненти.

Мен може да подкрепите, като в квадратчето отбележите № 5, а в кръгчето № 122! Само така ще имам възможността отново да бъда вашия глас в парламента и да продължа да работя за по-доброто бъдеще на региона!"

 

* Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!