Премини към основното съдържание

Старши треньора на Септември (Симитли) – Стефан Гошев с изказване пред Симитли.инфо за последния мач на отбора

Септември (Симитли)

Симитли.инфо: Г-н Гошев, моля споделете Вашето мнение за последния мач на отбора с читателите на Симитли.инфо. Какво мислите за отборната игра на футболистите в последния домакински мач срещу дубъла на ЦСКА (София)? Бяхте ли си поставили цели и кое бе най-важното за Вас до този момент в полусезона?

 

Стефан Гошев: „Септември (Симитли) се представи много добре в последния мач от редовния сезон срещу ЦСКА (София). Отборът на гостите бе съставен от млади футболисти, без опит, но за сметка на това футболисти с добри качества, които се представят на едно добро ниво. В тази връзка смятам, че момчетата ни се справиха отлично.

Това бе един от много важните мачове през сезона на Септември, защото решаваше дали нашият отбор ще играе с най-добрите в първата десетка или с отборите на оцеляване.

Нашата цел беше да се състезаваме с най-добрите, която беше изпълнена. Положихме много труд и усилия през целият редовен сезон,  костваше ни много нерви, но както се казва „След като свършва всичко добре, значи сме работили“.

Труден мач, с обрати, негативен резултат през първото полувреме, след това момчетата ни показаха характер, от което съм доволен и аз и ръководството. Най-важното е, че изпълнихме нашата първа задача да влезем в първата десетка, където ще играем с най-добрите отбори“.