Премини към основното съдържание

Под надслов "НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАЙ, А СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ" се проведе финала на ученическия футболен турнир, организиран от БФС и „Арена Саяна“ в Община Симитли

Турин, БФС, Община Симитли,  Апостол Апостолов

Много футболни емоции завладяха днес спортната зала на стадион „Септември“. Община Симитли бе избрана от ФБС и "Арена Саяна" да бъде домакин на ученически футболен турнир, в който взеха участие ученици Симитли, Разлог, Сандански, Перник, Гоце делчев, Кюстендил, Петрич, Дупница и Самоков.

Голяма агитка цял ден подкрепя малките футболни звезди и с интерес наблюдаваха футболна надпревара.

Под надслов "НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАЙ, А СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ" премина турнира в Симитли. Малките звезди от всички училища показа много футболни качества и умения, но голямата купа за първо място вдигна отбора от ОУ "Иван Рилски - град Перник. Финалистите бяха лично наградени от кметът на община Симитли Апостол Апостолов.

Второто място бе за отбора на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли. Старши треньора на „ФК „Септември“ (Симитли) Стефан Гошев награди домакините за тяхното отличие.

На стълбичката на отличията се качиха и отбора на ОУ "Кирил и Методий" - град Дупница, които грабнаха купата за трето място във футболния турнир Арена Саяна. Наградата получиха от международния съдия по минифутбол Емил Митев.

По време на награждаването освен цялостно представяне и награждаване на първите три отбора , се връчиха и индивидуални отличия.

С отличие „Звезда на турнира“ бе награден Вилислав Йорданов от Симитли, който получи своята купа от общинския кмет Апостол Апостолов.

„Гол майстор“ на футболната надпревара завоюва  Михаил Симеонов от ОУ "Св. Иван Рилски" – град Перник.

За „Най-добър защитник“ наградата грабна отново ученик от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли - Алекс Илиев.

За „Най-красив гол“ в днешния футболен турнир „Арена Саяна“ бе отличен Теодор Аспарухов от ОУ "Св. Иван Рилски" - град Перник.

Община Симитли и спортно-техническия екип на ФК „Септември“ (Симитли) благодарят на организаторите за цялата подготовка относно провеждането на ученическия футболен турнир и затова, че избраха Симитли за домакин на спортната надпревара.