Премини към основното съдържание

Депутатът Стефан Апостолов ще помага на балканския шампион по бодибилдинг

image

Народният представител Стефан Апостолов пое ангажимент към балканския шампион по бодибилдинг от с. Полето – Владимир Димитров, да му помага за подготовката с всичко, от което има нужда.

Ето какво обяви Апостолов:

„Изключително съм щастлив, че в Община Симитли имаме много талантливи спортисти, сред които е и Владимир Димитров от село Полето – шампион по бодибилдинг.

За всяко състезание, в което участва, Влади инвестира не само много труд, докато се подготвя, за да бъде най-добрия, но и много финансови средства.

И тъй като за мен спортът е особено важен, поех ангажимент пред нашия шампион – да му помагам за подготовката с всичко, от което има нужда.

Пожелавам на Влади много успехи и много златни медали! Бъди все така трудолюбив в живота и в спорта, и постигай с лекота всичко, което пожелаеш!“

През 2020 година Влади дебютира на сцената по бодибилдинг изключително успешно. Август месец той грабна първото място на Турнир „Хеброс“ – Пазарджик, което го изпрати на Балканското и Европейско първенство. Балканското първенство се проведе 1 седмица по-късно в Румъния, там Влади завоюва златото и стана балкански шампион. От Европейското първенство, той се прибра с бронза, с което стана трети в Европа по бодибилдинг.