Премини към основното съдържание

Спрете спекулациите


Уверяваме всички наши съмишленици, че няма такова нещо, което е видно от чл.22 от Статута на УЕФА, където категорично е записано: „Мандатът на новоизбрания президент и членовете на изпълнителния комитет започва след края на проведения Конгрес.“.
Двама от членовете на сегашния Изпълком категорично не желаят Конгрес. Съветваме ги да бъдат спокойни тъй като имаме доказано много добри юристи, а и не предвиждаме от сегашния състав на Изпълкома да влезе в новия Изпълком на БФС.


Уважаеми колеги и приятели, не се подавайте да бъдете заплашвани и да не се подписвате в подписката за извънреден Конгрес.
Ако Вас Ви няма, няма да има БФС. Така че смело напред към Конгрес за доброто на футбола. Няма да се оставим, както вече заявиха някои членове на Изпълкома, да бъдат игнорирани аматьорските клубове при избора на ново ръководство на БФС.
Много им се иска на някои само пет отбора да избират ръководството на БФС и да продължават да си правят каквото си искат, както го правят досега.


Категорично няма да го позволим и няма да разрешим да бъде игнориран демократичния избор на ново ръководство на БФС.
Специално до г-н Бончо Генчев – във Велико Търново е имало футбол преди Вас ще има и след Вас. Сещате се какво Ви намекваме.
Бъдете здрави и се пазете. Не правете опити да политизирате Конгреса, защото няма как да стане и няма кой да Ви позволи.
Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС.