Премини към основното съдържание

„Ветрен“ (Полена) с важна победа над „Спортист 1959“ (Падеш)

Ветрен“ (Полена) успя да си спечели трите точки, след като победи с 2 на 0 „Спортист 1959“ (Падеш). През първото полувреме футболистите от Полена изпуснаха няколко чисти положения. Близо до гол на два пъти бе Георги Димитров и капитана Димитър Милчов. Те се озоваваха сами срещу вратаря на гостите, но не успяха да реализират. На два пъти гредата спаси „Спортист 1959“ от попадение.

 

И така след първите 45 минути на мача, резултатът остана 0 на 0. Второто полувреме беше равностойно като играха, а двата отбора редуваха атака след атака.

 

В 60-та минута на терена за отбора на „Ветрен“ се появи Марио Синтюков, който замени Петър Димитров. Именно той, след центриране на Методи Крушалийски, още с първото докосване на топката, изпрати топката в мрежата на гостите, реализирайки красив гол.

 

В 70-та минута Ивайло Лазаров изскочи зад защитата на гостите, прехвърли противниковия вратар, но топката бе избита на голлинията.

 

В 78-та минута Марио Синтюков отбеляза втория си гол в мача, след центриране от фаул на кмета на Полена Веселин Топузов.

 

В 85-та минута гостите удариха напречната греда зад отлично представилия се вратар на домакините Марио Андреев, който застана на вратата заради отсъствието на титулярния вратар.

 

Всички момчета от отбора на „Ветрен“ (Полена) се раздадоха на максимум и изиграха много добър мач.

 

Мачът премина без груби нарушения, но при много мъжка игра и от двата отбора. След срещата двата отбора се поздравиха и си пожелаха успех!