Премини към основното съдържание

Василка Величкова: Уважаеми съграждани от община Симитли, тази сутрин имахте поща, нали?  Вестник, озаглавен нагло и безпомощно „ИСТИНАТА ОТ ПАВЕЛ СТОИМЕНОВ“.

Василка Величкова, директор на училище, жител на с. Крупник:

Уважаеми съграждани от община Симитли,
Тази сутрин имахте поща, нали? 
Вестник, озаглавен нагло и безпомощно „ИСТИНАТА ОТ ПАВЕЛ СТОИМЕНОВ“. Реших да го прочета, докато си пия кафето. Изхвърлих го. Не кафето, разбира се.
Не познавам лично Павел Стоименов. Знам, че няма смелостта лично да се кандидатира за кмет на Община Симитли, пробутвайки избраника си Д. Качулски и, че е един от крупните бизнесмени с фирми, регистрирани в с. Брест, община Гулянци и София. Това означава, че данък печалба внася там, а не тук. Да се кандидатира за кмет на София или Община Гулянци, не ли?
След като прочетох гореспоменатия вестник, ми стана мъчно. Съжалих го този Павел Стоименов, самопровъзгласил се за пророк, който лансира „истината“.
Павел Стоименов ни информира, защото ние не сме наясно какво се случва в общината, в която живеем.
Павел Стоименов ни провокира да вземем от Апостол Апостолов властта и парите, „които са за всички нас и нашата Община“.
Павел Стоименов ни внушава, че сме съмишленици и ни дава кураж да „сме силни, защото сме единни и ще издържим да края и ще победим и кмета и депутата, които скоро няма да бъдат нито кмет, нито депутат“.
И пророк, и гадател!
Ако ми позволите, бих искала да се обърна лично към Негово Величие.
Господин Стоименов, такива като Вас срещам постоянно – безпомощни хора, които демонично атакуват успелите хора. Искрено Ви съветвам да спрете с Вашите лъжевидения, които сам наричате истини. Колкото повече се опитвате да ни ги наложите, толкова по-малко е вероятно да успеете. Вие не ставате за водач на Община Симитли. Как ще оставите бизнеса си за милиони в Гулянци и Гърция, за да се занимавате с нас, простите и невежите?! Няма как.