Премини към основното съдържание

Продължава кампанията за набиране на средства за малкото четири годишно дете от Симитли

Продължава кампанията за набиране на средства за малкото четири годишно дете от Симитли. Средствата са необходими за предстоящото изследване от доктор Кригсман, който идва от САЩ.

 

Ще помогнем на 4 годишно момче, което след втората си годинка спира да говори и има регрес в поведението си. Това изследване ще помогне да се разбере повече за състоянието на детето и да му се помогне навреме!

 

Предвид зачестилите случаи на аутизъм в световен мащаб и особености в ранна детска възраст майката на момчето апелира към всички млади родители, които забелязват такива проблеми в развитието при децата си да се обърнат към специалист на време и да потърсят помощ!

 

Кутии за 4 годишното момче от ДГ „Радост“, филиал „Ян Бибиян“ – град Симитли ще бъдат поставени в детските заведения и училищата в общината, както и по време на тържествата и футболните турнири, посветени на Великденските празници.

 

Нека се обединим отново в общата кауза за по-доброто бъдеще на едно дете, пред което животът тепърва предстои! Нека заедно му помогнем за едно по-светло бъдеще! Нека отново покажем, че обединението на жителите от община Симитли е непоклатимо!