Премини към основното съдържание

Поредна добра новина за община Симитли! Кметът Апостолов, депутатът Апостолов и кметът на село Крупник направиха първа копка за благоустрояване на парк в село Крупник

Апостол Апостолов, Стефан Апостолов, първа копка

Днес кметът на община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и кметът на село Крупник Александър Равначки ритуално направиха първа копка за стартиране на благоустрояване на парка в селото.

Символично, както повелява традицията депутатът Апостолов и кметът Равначки счупиха бутилка вино в лопатата на багера и пожелаха лека работа по изпълнение на дейностите за обновяване на парка.

Сред гостите бяха председателят на местния парламент Вилимир Александров, зам.-кметът на община Симитли Елеонора Гаврилова, общинските съветници от село Крупник Кирил Кузманов, Полина Равначка и Владимир Благоев, общественици, учители и ученици от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Крупник, представители на фирмата изпълните и жители на селото.

В изпълнение на ремонтните дейности са заложени създаване на нова алейна мрежа, която да обедини отделните зони в парка; реконструкция на зелените площи и създаване на различни открити и закрити пространства. По проект са заложени за хората в неравностойно положение и майки с колички осигуряване на достъпна среда. Предвидено е също и площадка за детска игра.

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!