Премини към основното съдържание

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов и всички кметове по населени места в Общината подкрепиха кандидатурата на кандидата за кмет в село Брежани Петьо Борисов

 Село Брежани, избори

Днес се проведе предизборна среща на кандидата за кмет на село Брежани Петьо  Борисов. Събитието събра жители на селото, които имаха възможността да споделят своите проблеми и надежди за бъдещето на селото.

Кандидатът за кмет на село Брежани бе подкрепен от кмета на Община Симитли Апостол Апостолов,  както и от всички  кметове по населени места от Общината, които също бяха издигнати от Партия на "Зелените" на местните избори през октомври 2023 година.

Предизборната среща бе открита от кандидата за кмет Петьо Борисов, който сподели своите виждания за развитието на селото за този мандат. Малко по-късно думата взе и общинският кмет Апостолов, който сподели, че през следващите години ще се работи приоритетно за развитието на село Брежани.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, както и кметовете по населени места от Общината изразиха своята подкрепа за кандидатурата на Петьо Борисов за кмет на село Брежани.

Всеки, който желае в неделя може да подкрепи кандидата за кмет на село Брежани Петьо Борисов с бюлетина номер 56.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.