Премини към основното съдържание

Иванка Чакалска и Апостол Апостолов в Крупник: Да живее България, продължаваме заедно!

Апостол Апостолов, предизборна кампания, избори, Иванка Чакалска, село Крупник,

В красив и вълнуващ празник се превърна заключителната предизборна среща на кандидата за кмет на село Крупник на „Партията на Зелените“ - Иванка Чакалска в голямата зала на читалището.  Тя посрещна съратниците си – кандидата за кмет на община Симитли Апостол Апостолов и почти всички кандидати за общински съветници на „Партия на Зелените“, а така също  и кандидатите за общински съветници на ПП „ГЕРБ“.


Препълненият салон, аплодисментите, усмихнатите лица на хората от Крупник, млади и стари подкрепиха един от най-успешните си кметове Иванка Чакалска, някои й поднесоха и букети с цветя.
Кратък филм припомни успехите на коалицията, успехите на Апостол Апостолов и Иванка Чакалска – построената нова детска градина, парка, голяма част от улиците, благоустрояването, енергоспестяващото осветление, новопостроения параклис „Св. Георги“, празниците... 
Естествен старт на събитието дадоха две млади жени от Крупник, които изпълниха трогателно „Моя страна, моя България“. 


Благодарност към жителите на село Крупник бяха първите думи на Иванка Чакалска. Благодарност и гордост от построеното, от трудните, но благодатни години. „И всичко това създадохме заедно с вас, заедно с г-н Апостол Апостолов. – каза тя. – Имаме още смели планове, за да превърнем нашето родно място в добро място за децата, за възрастните, за всички нас.“


Кандидатите за общински съветници представиха накратко, че ще работят заедно за една по-добра община – с поглед към нейното бъдеще. С бурни аплодисменти залата посрещна Апостол Апостолов, който ги поздрави и припомни, че за Крупник, благодарение на упоритостта на Иванка Чакалска, е направено много и повече, отколкото е могло.


„За 20 години Крупник е неузнаваемо село. Няма такава красива детска градина на друго място, такъв стадион, улици, храмове, празници.  – Продължаваме заедно напред. И успехът за всички крупничани е номер 26 – за кмет на община Симитли и за кмет на село Крупник. Изборът за развитието на вашето село и нашата община сте вие. Нека Бог да пази Крупник и Симитли. Бог да пази България“.


Срещата продължи с концерт на приятелите на Иванка Чакалска – Карамфил Божиков, Пламен Ризов, Никола Тодоров, танцовия състав „Кръшно хоро“, към който се присъедини и Иванка Чакалска, а Малин Домозетски поздрави всички с химна на Крупник – да се помни, да се знае и да се съди по делата на всички.

Предизборна публикация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.