Menu

СИМИТЛИ.ИНФО

СИМИТЛИ.ИНФО

Мястото на община Симитли в необятното web-пространство.
Мястото, където ще се запознаете, ще откриете и ще преоткриете община Симитли – история, настояще, бъдеще, бит, традиции, магнетична сила, красота.
Мястото, където ще научите новините в община Симитли.
Мястото, където ще откриете това, което търсите – новини, спорт, полезни връзки и контакти, празничен календар, спорт и забава за децата.
Мястото, където сме заедно – ние от община Симитли, които сме тук и тези, които сега се е случило така, че сме зад граница.

СИМИТЛИ.ИНФО е информационен портал за община Симитли. Публикациите в сайта са продукт на авторски поглед и разработка и като такива са защитени от Закона за авторското право, с произтичащите от него и сродни нормативни разпоредби правила, права и задължения. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения е позволено единствено при позоваване на източника на информация СИМИТЛИ.ИНФО, в случаите на електронни репродукции – с хиперлинк.

За контакт със СИМИТЛИ.ИНФО – e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Още в тази категория: За Симитли.инфо »
нагоре
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd